Erbjudanden för studenten

När det är dags att ta studenten är det många saker som behöver ordnas och köpas. Från studentmössan och inbjudningskort till mat och studentkläder. Det kan lätt bli en dyr affär och det är därför viktigt att utnyttja alla möjliga erbjudanden som finns tillgängliga.

Nedan hittar du de bästa erbjudandena på allt från inbjudningskort, studentkläder, studentplakat, studentresor och mycket mer.

Vissa av länkarna är affiliatelänkar. Det ger oss en liten provision, men kostar inget extra för dig och du hjälper oss att kunna fortsätta att erbjuda gratis innehåll.

studenthattar i luften

Inbjudningskort

Inbjudningskort är en viktig detalj för att informera gäster om studenten. Här hittar du erbjudanden på inbjudningskort till studenten.

Inbjudningskort

SmartPhoto

På Smartphoto så kan du skapa dina egna inbjudningskort till studenten. Du kan välja mellan flera olika mallar. De erbjuder rabatt på upp till 25 % på allt.

Inbjudningskort

Önskefoto

På Önskefoto så kan du skapa dina egna inbjudningskort till studenten. De erbjuder också just nu 25 % rabatt på kort.

Studentmössa

Studentmössan är kanske den viktigaste detaljen för studenten. Nedan hittar du erbjudanden på studentmössor.

Studentplakat

Studentplakat eller studentskylt är vanliga att ta med sig på utspringet för att fira ditt barn. Nedan hittar du erbjudanden på studentplakat.

Studentplakat

SmartPhoto

På Smartphoto så kan du också skapa dina egna studentplakat. De erbjuder rabatt på upp till 25 % på allt.

Studentplakat

Partykungen

Partykungen erbjuder också möjligheten att designa studentplakat till studenten. Till bra priser dessutom beroende på vilken design du väljer.

Studentkläder och studentaccessoarer

Nedan hittar du erbjudanden för både studentkläder och studentaccessoarer, för killar och tjejer.

Studentkläder

Åhlens

Åhlens erbjuder ett stort utbud av studentkläder och andra studentaccessoarer till studenten. Du som är medlem får dessutom 10 % rabatt.