Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

tackkort

Tackkort för student - Visa uppskattning till gästerna

Studentmottagningen, 7 januari 2023

Det är alltid trevligt att visa lite extra uppskattning till de som har tog sig tiden att delta på din studentmottagning. Ett sätt att visa uppskattningen är att skicka tackkort till gästerna.

I den här artikeln kommer vi att ge tips på vad man kan skriva i ett tackkort till studenten och ge exempel på vad ett tackkort kan innehålla.

Tips på vad man kan skriva i ett tackkort

När man skickar tackkort efter en studenten är det viktigt att visa sin uppskattning till gästerna, och det finns vanligtvis många olika sätt att göra detta på och det finns verkligen inget rätt eller fel.

Det viktigaste är att du skriver något som känns rätt för dig och som speglar din personliga stil. Det är vanligt att börja med att tacka gästerna för att de kom och sedan fortsätta med att berätta om speciellt minne från examen.

Nedan går vi igenom några olika textförslag på vad som hade kunnat stå i tackkortet:

  1. "Tack för att du var med och firade min examen med mig! Det är en dag som jag kommer minnas långt framöver."
  2. "Jag är så tacksam för att du kunde komma på min examen. Det betydde verkligen mycket för mig."
  3. "Tack för att du delade min speciella dag med mig. Det är en dag som jag kommer se tillbaka på med glädje."
  4. "Jag är oerhört tacksam för allt stöd och uppmuntran du har gett mig under studietiden. Tack för att du var med på min examen."
  5. "Tack för att du var med och firade min examen med mig. Jag hoppas att vi ses igen snart."

När ska man skicka tackkort efter studenten?

Det finns ingen specifik regel när gästerna ska ha fått sina tackkort efter studenten. Det är dock viktigt är att du skickar dem i någorlunda god tid, så att gästerna får dem inom rimlig tid efter examen.

Om du vill ha någon form av riktmärke så kan det vara bra att satsa på att skicka tackkorten ungefär 3-4 veckor efter studenten.

Om det är dags för dig att beställa tackkort så är Smartphoto ett bra val. De erbjuder många olika alternativ för tackkort, inklusive klassiska tackkort, tackkort med foton och mycket mer!

Varför ska man skicka tackkort efter studenten?

Det finns flera anledningar till varför man ska skicka tackkort till gästerna som deltog på din studentexamen.

Nedan går vi igenom några olika anledningar:

  • Det visar uppskattning: Genom att skicka ett tackkort visar du att du uppskattar att gästerna tog sig tiden att delta på din examen och att du värderar deras närvaro.
  • Det är en fin gest: Att skicka ett tackkort är en fin och omtänksam gest som vanligtvis brukar uppskattas av mottagaren.
  • Det är en bra möjlighet att dela minnen: Ett tackkort är även en bra möjlighet att påminna om det som ni delade tillsammans och tacka för att gästerna ville dela det speciella minnena från din examen.
  • Det är ett trevligt sätt att sätta pricken över i: Att skicka tackkort är det perfekta sättet att avsluta en speciell händelse på ett trevligt och omtänksamt sätt.
Dags att skicka tackkort?
Designa och beställ dina tackkort under 5 min.Du kanske också gillar