Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

studentpresenter

10 bästa studentpresenter under 500 kronor (för tjejer och killar)

Studentmottagningen, 6 april 2023

Letar du efter den perfekta studentpresenten för 500 kr eller mindre? Här är våra topp 10 tips på budgetvänliga och unika studentpresenter som passar både tjejer och killar.

Ge bort något som är både användbart och uppskattat, och som inte behöver kosta en förmögenhet.

1. Parfym

En parfym är en uppskattad studentpresent som lämpar sig för många olika personligheter och smaker.

Ge bort en parfym som passar studentens stil och personlighet, och hjälp dem att prova på nya dofter för att hitta sin favorit.

Se till att välja en parfym som håller sig inom budgeten på 500 kronor, och som har en elegant och stilren förpackning.

2. Presentkort

Ett presentkort på 500 kr till studentens favoritbutik eller webbplats är en utmärkt presentidé för den som är osäker på vad de ska köpa.

Det ger studenten möjlighet att välja exakt vad de vill ha, och det är också en bra lösning om du är osäker på vad personen faktiskt behöver eller önskar.

Tänk på att välja en butik som studenten verkligen gillar och kommer att handla i.

3. Stekpanna

För studenter som är intresserade av matlagning eller som snart ska flytta hemifrån är en kvalitetsstekpanna en utmärkt present under 500 kronor.

Välj en stekpanna som är enkel att använda, har en hållbar konstruktion och som ger goda resultat. Tänk också på att välja en panna som är lätt att rengöra och som har en snygg design.

Om du vill ha ett tips på en stekpanna som är riktigt bra och kostar under 500 kronor så rekommenderar vi Mareld Stekpanna 28cm.

4. Badlakan

Ett mjukt och tjockt badlakan är en uppskattad present som passar de flesta. Välj ett badlakan med en stilren design och hög kvalitet, och som kommer att användas ofta.

Det finns en hel del olika alternativ att välja mellan, men om du letar efter en badlakan som är stilrena och har en hög kvalité så är Lexingtons badlakan väldigt populära.

5. Vinglas

Ge bort vackra vinglas som en studentpresent till den som snart ska flytta hemifrån eller börja utforska vuxenlivet.

Välj glas med en stilren design och hög kvalitet, som kommer att användas ofta. Orrefors Pulse är ett exempel på populära vinglas som är snygga och håller sig inom budgeten på 500 kronor.

6. Stavmixer

För den matintresserade studenten eller den som snart ska flytta hemifrån är en stavmixer en praktisk och uppskattad present under 500 kronor.

Med en stavmixer kan studenten enkelt och snabbt mixa grönsaker, soppor, smoothies och andra rätter. Välj en stavmixer av hög kvalitet från ett populärt märke som Bosch, som erbjuder bra prestanda till ett rimligt pris.

Ett exempel på en sådan stavmixer är Bosch MSM66150.

7. Badrock

En badrock eller morgonrock kan vara en lyxig och avkopplande present för en student som vill njuta av lite extra komfort efter examen.

Välj en badrock som är tillverkad av ett material som andas bra och känns skönt mot huden, och som håller sig inom budgeten på 500 kronor.

Om du vill ha tips på badrockar så har Åhlens ett stort utbud av badrockar till ett bra pris.

8. Tallrikar

Snygga och kvalitativa tallrikar är en utmärkt presentidé för studenten som snart ska flytta hemifrån.

Välj en stil som matchar studentens smak och överväg att köpa en uppsättning tallrikar så att de har en komplett start i sitt nya hem.

Rörstrand är ett välkänt märke som erbjuder stilrena tallrikar inom budgeten på 500 kronor.

9. Vattenkokare

En vattenkokare är en nödvändig och användbar present för studenter som snart ska flytta hemifrån eller som ännu inte har en egen vattenkokare.

Välj en vattenkokare som har bra kvalitet, är lätt att använda, och som ser snygg ut på köksbänken. Det finns många modeller att välja mellan, men se till att hålla dig inom budgeten på 500 kronor. Ett exempel på en sådan är Stenfors Vattenkokare

10. Upplevelser

Ge bort en upplevelse som en studentpresent för 500 kronor eller mindre. Det finns många olika upplevelser att välja mellan, såsom konserter, teaterföreställningar, aktiviteter som gokart, minigolf eller escape room, spa-dagar eller matlagningskurser.

En upplevelsepresent är något som studenten kommer att minnas och som också är en bra present om du inte vet vad du ska köpa.

Så där har du det, 10 fantastiska studentpresenter för 500 kronor eller mindre.

Kom ihåg att det viktigaste är att ge något som är både användbart och uppskattat, och som visar att du bryr dig om personen och deras framgång.
Du kanske också gillar