Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

student kille

Studentpresenter för killar: 15 fantastiska presenttips

Studentmottagningen, 10 april 2023

Det kan vara svårt att hitta en studentpresent som kommer att få genklang hos en kille. Du vill såklart hitta något som är personligt och unikt, men också praktiskt och användbart.

I denna artikeln får du därför 15 tips på studentpresenter till en kille som hjälper dig att hitta den bästa studentpresenten, oavsett om det är till din son, släkting, pojkvän eller en vän.

1. Parfym - En populär studentpresent för killar

En parfym kan vara en bra och samtidigt användbar studentpresent för en kille. Det finns flera bra parfymmärken som riktar sig unga män, som Calvin Klein, Hugo Boss och Versace.

Du kan hitta dessa märken i de flesta varuhus och på många webbutiker. Parfym passar för den stilmedvetne som vill göra ett gott intryck i vuxenlivet.

2. Snygga ölglas - För ölälskaren

Om killen tycker om att dricka öl kan en uppsättning snygga ölglas vara en utmärkt studentpresent för honom. Ölglas passar för den sociala killen som gärna bjuder över vänner på en trevlig kväll.

Det finns många olika stilar av ölglas, så du kan hitta något som passar hans smak. Om du vill ha ett tips på ölglas så är Orrefors Pulse Ölglas ett bra val. De är snygga och prisvärda.

3. Upplevelse - Den personliga studentpresenten till en kille

En upplevelse som biljetter till en konsert, en show, en fotbollsmatch eller en spännande aktivitet kan vara en fantastisk studentpresent för en kille. Genom att välja en upplevelse som du vet att han är intresserad av, blir presenten mycket mer personlig och betydelsefull.

Några exempel på upplevelser att överväga kan vara en helikoptertur, en provkörning av en sportbil, en matlagningskurs med en känd kock eller en resa till en nöjespark. Alternativen är nästintill oändliga och kan anpassas efter killens personlighet och intressen.

Du kan hitta massor av spännande upplevelser på LiveIt.se.

4. Stekpanna - Praktiskt för den som flyttar hemifrån

En stekpanna av god kvalitet är en bra present till en kille som snart kommer flytta hemifrån. Det är en praktisk gåva som han kommer att använda varje dag, och den kommer att hålla i många år framöver.

Stekpannan passar för den matlagningsintresserade och den som vill äta hälsosamt. En av våra favoriter är GreenPan Barcelona stekpanna om du vill ha ett tips.

5. En bok - För den intellektuella killen

Om han tycker om att läsa kan en bok vara en bra studentpresent. Det finns många böcker som riktar sig till unga män, t.ex. biografier, thrillers och självhjälpsböcker.

Du kan också köpa en kokbok om han snart kommer att flytta hemifrån och vill lära sig laga mat. Böcker passar för alla, men kanske framförallt för den kunskapstörstande och kreativa killen.

6. Snygg plånbok - För den stilige killen

En snygg plånbok kan vara en bra present till en kille som ska ta examen. Det är något som han kommer att behöva och använda varje dag, och det kommer att hålla i många år framöver.

Det finns många olika stilar av plånböcker, så du kan hitta en som passar hans smak. En snygg plånbok passar för den stilmedvetne killen som värdesätter kvalitet och design.

7. Lyxiga badlakan - Komfort för den som flyttar hemifrån

Om han snart ska flytta hemifrån är en uppsättning lyxiga handdukar eller badlakan en utmärkt studentpresent för en kille. De är inte bara praktiska och användbara, men också något som han kanske inte tänker på att han behöver införskaffa själv.

Lyxiga badlakan erbjuder en känsla av komfort och välbehag, vilket gör dem till en uppskattad gåva för den som vill ha en touch av lyx i sitt nya hem.

Det finns massor av snygga badlakan hos Åhlens.

8. Läsplatta - För bokälskaren på språng

En läsplatta är en fantastisk present till en kille som gillar att läsa. Det finns många böcker att ladda ner, och genom att ha en läsplatta kan vara mycket billigare än att köpa fysiska böcker.

Det är också en bra present till någon som reser ofta, eftersom den är lätt att ta med sig på resan. Läsplattan passar för den teknikintresserade bokälskaren som vill ha sina böcker lättillgängliga.

9. Verktygslåda - För gör-det-själv-killen

Om han är en gör-det-själv-entusiast eller snart ska flytta hemifrån, är en verktygslåda en utmärkt studentpresent för en kille. Den är både praktisk och användbar och kommer att hålla länge om den underhålls på rätt sätt.

En verktygslåda är en perfekt gåva för den praktiska killen som gärna fixar och trixar i sitt nya hem. Den kan innehålla grundläggande verktyg som skruvmejslar, en hammare, en tång, måttband.

10. Presentkort - När du är osäker på vad han önskar sig

Om du är osäker på vad du ska köpa som studentpresent för en kille, kan ett presentkort vara ett utmärkt alternativ. Med ett presentkort får mottagaren möjlighet att välja något som passar hans smak och behov.

Du kan köpa presentkort till många olika butiker, både online och i fysiska butiker, vilket ger honom en mängd alternativ att välja mellan.

11. Träningsredskap - För den sportintresserade killen

Om killen du söker present till är sportintresserad eller vill komma i form, kan träningsredskap vara en utmärkt studentpresent. Det finns en mängd olika träningsredskap som passar både för nybörjare och mer erfarna idrottare, vilket gör det enkelt att hitta något som passar hans behov och intressen.

Träningsredskap kan innefatta allt från en yogamatta och hantlar till ett hopprep, en foam roller, motståndsband eller till och med en träningsboll. Dessa redskap uppmuntrar till en aktiv livsstil och hjälper honom att hålla sig i form, samtidigt som de bidrar till att utveckla styrka, uthållighet och flexibilitet.

12. Personlig kaffemugg – För kaffeälskaren

En personlig kaffemugg med hans namn, favoritcitat eller en unik design är en rolig och användbar studentpresent. Han kan använda muggen hemma eller på sitt framtida jobb, och den kommer att påminna honom om studenttiden.

Denna present är perfekt om du letar efter en billigare studentpresent och den passar för den kaffeälskande killen som uppskattar en personlig touch.

Om du vill ha några tips på roliga kaffemuggar, kan du kolla in Partykungen.

13. Bärbar grill – För den utomhusälskande killen

En bärbar grill är en unik studentpresent för den som älskar att spendera tid utomhus och laga mat över öppen eld. Han kan ta med sig grillen till stranden, parken eller på campingresor med vänner.

Denna present passar för den äventyrslystne och utomhusälskande killen som vill ha en praktisk lösning för spontana grillfester.

14. Online-kurs eller workshop – För den kunskapstörstande killen

Ge honom möjlighet att lära sig något nytt och spännande genom att ge en online-kurs eller workshop inom ett ämne han är intresserad av. Det kan vara allt från programmering och design till matlagning och fotografi.

Denna present passar för den kunskapstörstande killen som är ivrig att fortsätta lära sig och utveckla sina färdigheter efter studenten.

15. Multiverktyg – För den praktiska outdoor-entusiasten

Ett högkvalitativt multiverktyg är en utmärkt present för den som gillar att vara utomhus och vara förberedd på alla situationer. Ett multiverktyg kan innehålla funktioner som kniv, såg, skruvmejsel, pincett och öppnare – allt i ett kompakt format.

Detta är en praktisk och användbar present som kommer väl till pass under campingturer, vandringar och andra outdoor-aktiviteter. Multiverktyget passar för den praktiska och förberedda outdoor-entusiasten.

Detta var 15 tips om studentpresenter till en kille. Parfym, ölglas, träningsredskap, en upplevelse eller en bok kan vara bra gåvor som han kommer att uppskatta och använda. Och om du fortfarande inte vet vad du ska köpa är ett presentkort alltid ett bra alternativ.

Om du vill ha fler tips på studentpresenter kan du också kolla in våra artiklar om studentpresenter för 300 kronor och studentpresenter för 500 kronor.
Du kanske också gillar